Merkevarebedrifter i Svelvik

Jensen Møbler – Hilding Anders

Jensen har, med sine velrennomerte produkter, blitt et begrep både i og utenfor Norden. Hvert år selges over 150.000 madrasser. De har bygget kompetanse i siden 1947, og blitt en viktig bedrift med mye kunnskap og stolthet. Svelviks innbyggere nyter godt av at Jensen Møbler støtter opp om lokalsamfunnet.
Svelvikportalen er stolt av å ha en slik bedrift i byen vår!

I 2004 ble det norske merket Jensen en del av Hilding Anders-familien. Hilding Anders er den ledende sengeprodusenten i Europa og Asia, og har hovedkontor i Malmø, Sverige. Vår misjon er å gi verden en god natts søvn.

Jensen Møbler AS er på Facebook

«Det skal vises og merkes at det er en ekte Jensenmadrass.»

Norgips

Norgips holder til lengst nord i kommunen, på grensen til Drammen. De har i mange tiår levert gipsplater til det nordiske markedet samt Midt- og Øst-Europa. I Svelvik har de holdt til siden 60-tallet og og de fyller 50 år i 2015. Det er en kjær jubilant!

Mer informasjon om gipsplater og andre kvalitetsprodukter finnes på deres hjemmeside.

Adax

Adax AS er en ledende leverandør av varme- og tørkeprodukter til husholdninger og installatører i det nordiske markedet. Siden etableringen i 1948 har
hovedkontoret vært lokalisert i Svelvik.

Adax legger alltid vekt på god formgiving, miljøvennlige materialer, brukervennlighet, teknologi som bidrar til energieffektivisering og høy kvalitet. Adax arbeider kontinuerlig med utvikling og nyskapning, og er i dag markedsleder i Norge og store delen av Norden.

Adax er en av Svelviks viktigste merkevarebedrifter med mange arbeidsplasser og lokalt engasjement.

Du kan lære mer om Adax’ produkter her.

Maur Bilpåbygg

Maur Bilpåbygg er en av landets største påbyggere. De er i dag 50 ansatte og har produksjon og kontorer i Svelvik. De har også et servicepunkt i Oslo.

Maur sier på sin hjemmeside: Vår styrke er kunnskap og erfaringer med skreddersydde transport-løsninger laget for å holde mål. Samarbeidet med deg vil utvikle oss videre, og du får dra nytte av våre kunnskaper og erfaringer med påbygg og tilhengere.

Kvalitet og transportøkonomi for kunden er vårt motto!