Sagt om…

Svelvik: Vi bor jo på ferie, vi!

Storgata i sentrum: Jeg liker lydene av båter i Strømmen, folk på fortauet, biler i gata og måker i lufta. Det er lyden av liv.

Tømmeråsen: Vi har kort vei til sentrum, kort vei til skogen, lite bilder og det er trygt for ungene å ferdes rundt. Samtidig hører man båtlivet og måkene.

Solbakken og Sandkleiva: Vi har verdens fineste utsikt over skipsleia, rådyr i haven og kort vei til alt.

Berger: De herlige strendene!

Tømmeråsen: Fantastiske Tømmeråsen. Her er det sol fra grytidlig morgen, til sent på kveld. Det komplette bo-området. Svelvik Vest!

Grunden: Et attraktivt boområde med vakre hus og hager, tett på strømmen og fjorden. Gangavstand til stranda, til ungdomsskolen og Tømmerås skole, til sentrum og idrettshallen i sentrum.

Foto: Beate Winther. Sentrum/Grunden

Berger: Kunstnermiljø, arbeiderklassehistorie, strender… Det er så naturskjønt at man kan miste pusten!

Sverstad: Midt mellom marka og sentrum, med unger i gatene, sol hele dagen og kort vei til alt.

Ebbestad: Her er det godt å bo. Kort vei til butikken vår som ALLTID er åpen, også søndag og helligdager. Her kan vi handle og slå av en prat og kose oss. Også har vi både barnehage, idrettshall og tennishall, og for ikke å snakke om flott natur med lysløype og stier i skog og mark. Lokalbuss har vi også, så det er greit å komme seg opp og ned til sentrum for en billig penge. Buss sjåførene Kjell og Gunnar er utrolig koselige og blide sjåfører og de er serviceminded, så det er en fryd å ta bussen når disse kjører… Kan vi bedre ha det da dere? Jeg bare spør…

Nesbygda: Flott ny skole, nydelig fjordpark, ti minutter fra Drammen, ti minutter fra Svelvik sentrum, og et godt lokalsamfunn i ryggen. Her er det lett å trives.