Kystledhytta ligger som navnet tilsier ved Svelvikstrømmen.

Denne lille, sjarmerende hytta ble opprinnelig bygget som en stall. I 2015/2016 ble den totalt rehabilitert og bygget på noen få kvadrat. I dag fremstår den som en spennende liten perle i Svelvik.  Hytta har et lite vindfang, toalett/dusj og et oppholdsrom/soverom/kjøkken, med sengeplass til 4. Nedfellbar køyeseng og uttrekkbar sengebenk. Morgenbadet kan tas rett utenfor hytta, og det er gå-avstand til butikker.

Hytta har “alt-i-ett-rom” + bad.  I stue/oppholdsrom/kjøkken, er det nedfellbar køyeseng på veggen. Underkøye har støtteben, mens overkøya må bruke stigen som støtteben. Dagsofa dras ut til dobbeltseng.

Det er en fin kyststi i Svelvik, eller ta kyststi-ferja over til Verket i Hurum hvor det er flott badeplass. Et besøk til Fossekleiva kultursenter anbefales også. Om sommeren er det også åpent kystkulturmuseum i sentrum.

TRANSPORT

Det er bilvei helt fram til hytta, adressen er Storgaten 15B. Det er imidlertid ikke parkeringsplass utenfor hytta, kun til av-/pålessing. Parkeringsplass er 4-5 min nærmere Svelvik sentrum, like ved næringsparken

Hytta kan leies av alle og bookes via Kystled.no.

Ønsker du å leie kystledhytta Svelvikstrømmen se mer informasjon her.

Kystledhytta

Åpningstider

31.mars -31. okt.

Adresse

Storgaten 15B,
3060 Svelvik

Telefon

Kontaktperson