Svelvikportalen har pussa fjæra!

Nå er jeg så letta og så glad, og ikke så rent lite stolt. Det tok sin tid, men nå er den her! Blankpussa og med godt og nyttig innhold for innbyggere, besøkende og potensielle tilflyttere. 

Det er viktig for Svelvik, for vekst og tilflytting, for vår egen trivsel, at vi som bor her snakker positivt om Svelvik. Stolte svelvikinger kan gjøre mye godt. Og søker folk på «Svelvik» på Google, skal de komme hit. Folk flest bruker i dag internett som informasjonskanal, særlig de som vurderer å flytte hit.

Svelvikportalen frister, informerer og underholder. Dette er ikke kun en side for handel og næring, men en samlende, oppdatert, levende og lokaloptimistisk portal som skal vise Svelvik fra sin beste side. Og her skal du kjapt kunne finne frem svar på det du lurer på. Nå er den også tilpasset mobil og tablet.

 

Slik så Svelvikportalen ut ved lansering i 2012

 

Hva er Svelvikportalen?
Svelvikportalen.no er en uavhengig og samlende nettside for Svelvik. Her fokuseres det på omdømme og vekst, positivitet og lokalpatriotisme. Svelvikportalen har vist oss å være en solid markedsføringskanal for kommune, næring, lag og foreninger i Svelvik, både lokalt, regionalt og nasjonalt. Den når ut til mange.

På Svelvikportalen finner du alt om friluftsliv og aktiviteter i Svelvik, slik at du lett kan finne ut hva du eller barna dine vil fylle fritiden med. Her finner du åpningstider og kontaktinformasjon til den flotte handelsstanden vår, og kontaktinformasjon til håndverkere av alle slag. Jeg ønsker å vise frem den flotte historien til Svelvik og det store miljøet for kunst og kultur. Siden har flotte fotogallerier som virkelig fanger sjarmen ved å bo her vi bor.

Svelvikportalen.no skal vise alt vi har, til dem som er på besøk, til dem som kanskje vil flytte hit, og ikke minst selv bli oppmerksomme på hvor heldige vi er som bor i Svelvik.

Mer om historien bak Svelvikportalen.no, og hvordan den drives, kan du lese her.  Ønsker også å rette en stor takk til flinke og tålmodige Roger Henriksen fra Havdur Design, som har designet og guidet meg gjennom prosessen med å lage en ny side.

«Det finner du på Svelvikportalen»
Det er min visjon. Det jobbes kontinuerlig med innhold, og jeg er også avhengig av publikums hjelp til å samle informasjon og bilder fra alle hjørnene av kommunen vår. Målet er at dersom noen ønsker et bestemt innhold, så skal jeg gjøre vårt ytterste for å tilby den informasjonen på siden vår. Si i fra til meg!

Om Svelvikportalen.no fortsatt kan være et lite bidrag til omdømmebygging, og økt handel og økt aktivitet i Svelvik, skal jeg være fornøyd.

Med vennlig hilsen
Gunn Beate Reinton Rulnes, lokaloptimist og webansvarlig